SZEPTEMBER 22. 21:59-IG: 20% KEDVEZMÉNY + LETÖLTHETŐ BÓNUSZ!

Csak Pozitívan! könyv – 2500 2000 Ft + postaköltség! (-20%)
KUPONKÓD: pozitivan2019

A Csak Pozitívan! olyan – a valós életből vett – szituációkat sorakoztat fel, amelyekkel a gyerekek nap, mint nap találkoznak. A könyv egy szülőknek és pedagógusoknak szóló útmutatót is tartalmaz, amelyben beszélgetés indító kérdések és a könyv gondolatait megerősítő gyakorlatok, játékok találhatóak.

LETÖLTHETŐ BÓNUSZ: 12 kipróbált stresszkezelő technika gyerekeknek (pdf)

Nap, mint nap szembetaláljuk magunkat olyan helyzetekkel, amelyek kibillentenek minket a lelki egyensúlyunkból. Felnőttként tudatosan figyelhetünk erre, gyermekeink viszont ránk vannak utalva. Fontos, hogy tudjunk segíteni nekik, hiszen ők is gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amelyek elszomorítják, dühítik, szorongatják őket. Összegyűjtöttünk 12 élesben tesztelt, kipróbált technikát a gyors és hatékony stresszkezelésre.

MEGRENDELEM

A könyv ára 2500 2000 Ft + postaköltség
KÖNYVESBOLTBAN NEM KAPHATÓ!

Az ajánlat érvényes szeptember 22. 21:59-ig:
20% KEDVEZMÉNY + LETÖLTHETŐ BÓNUSZ!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Az ajánlat érvényes az alábbi könyveinkre is:

A kedvezmény érvényesítéséhez használd a kuponkódot: pozitivan2019

Megrendelem!

Letölthető ajándék minden megrendelőnek:

12 kipróbált stresszkezelő technika gyerekeknek (pdf)

Nap, mint nap szembetaláljuk magunkat olyan helyzetekkel, amelyek kibillentenek minket a lelki egyensúlyunkból. Felnőttként tudatosan figyelhetünk erre és megtalálhatjuk azokat a technikákat, amelyek segítenek visszanyerni a nyugalmunkat. Olvashatunk erről könyvet, elmehetünk egy tanfolyamra vagy megfigyelhetjük, mások ezt hogyan csinálják.

Gyermekeink viszont ránk vannak utalva. Fontos, hogy tudjunk segíteni nekik, hiszen ők is gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amelyek elszomorítják, dühítik, szorongatják őket. Tanítsuk meg nekik, hogyan nyerhetik vissza lelki egyensúlyukat! Összegyűjtöttünk 12 élesben tesztelt, kipróbált technikát a gyors és hatékony stresszkezelésre.

A bónuszt azonnal letöltheted a megrendelést visszaigazoló e-mailből.